Welkom

Sinds 1946 kunt U bij ons terecht voor het binnen- of buiten stallen van uw jacht, sloep, boot of schip tot ± 13 meter en ± 10 ton. Wij beschikken over faciliteiten voor mast zetten, afspuiten en er is een helling voor het te water laten van kleine boten vanaf trailer. Ook uw caravan of aanhanger kunt U bij ons stallen. De werf biedt U de mogelijkheid tot het zelf uitvoeren van werkzaamheden of kan U ondersteunen bij het laten uitvoeren van werkzaamheden. In het water beschikken wij over 25 ligplaatsen voor schepen tot 12 m alsmede enkele ligplaatsen voor bootjes van maximaal 5 meter.


Gelegen aan het Spaarne ten zuiden van Haarlem ligt de werf op de staande mastroute door Nederland, waardoor ook goed bereikbaar voor grotere zeiljachten. Over land zijn wij pakweg 10 minuten rijden verwijderd van de snelweg A9 te vinden aan de Zuid Schalkwijkerweg 39, 2034 JG Haarlem.


De Haarlemsche jachtwerf is een bedrijf met een klassieke uitstraling waar U graag bent en met een gerust hart uw boot of caravan brengt omdat U weet dat men zorgvuldig met uw bezit omgaat.


Interesse gewekt? Dwaalt U dan nog eens rustig over de pagina’s om meer aan de weet te komen over wat er gaande is, wat zich hier in het verleden heeft afgespeeld of wat ons verder zoal bezig houdt.


Of neem contact op:


tel       023-5338517

mtel    06-34422281     

email  info@hjachtwerf.nl